keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Belgialaisia

Neira pääsi tänään tapaamaan laumallisen belgianpaimenkoiria. Apua! Tämä ei auta yhtään belgikuumettani.

Neira tapasi siis Sinisterin, Deimoksen ja Zeuksen. He olivatkin entuudestaan tuttuja. Enempää heistä tässä blogissa. Tämän lisäksi tapasimme myös Gurun ja Remin. Heistä enemmän täällä.

Neira suhtautui yllättävän hyvin kahteen uuteen belgialaiseen. Neira taisi kyllä hieman jännittyä Remin yrittäessä leikkiä nahkalapsen kanssa. Neira nostatti nimittäin niskakarvat ensin pystyyn. Sen ihmeempää Neira ei kuitenkaan keksinyt. Ei se kauaa kahta vierasta koiraa ihmetellyt ennen kuin se juoksi heidän matkaansa iloisesti.

Ja mitkä spurtit! Guru oli sellainen juoksuttaja, että oksat pois. Neira viihtyi tämän belgiuroksen seurassa varmaan juuri siksi. Neira kun niin tykkää juosta itsekin. Ensin Guru ei ottanut lämmetäkseen sille. Mutta lopulta Neira kelpasi sille juoksukaveriksi. Neira tykkäsi lopulta Gurusta todella paljon.  Se niin luulee olevansa belgialainen itsekin.

Huomasin myös, että Neira oli yllättävän kiinnostunut kepeistä. Olen tietoinen, että se on ollut koko ajan kiinnostuneempi kepeistä, mutta tänään se yllätti. Tyttö etsi kepin ja lähti juoksemaan sen kanssa. On se ennenkin sitä tehnyt toki, mutta jotenkin se tänään yllätti minut. Minulla todella on käsissäni keppejä rakastava koira. Ehkä siksi Neira on kiinnostuneempi palloistakin. Ehkä sillä on heräämässä saalisviettiä?

Taistelutahtoa Neiralla ei ole, että ei se jää lelujen kanssa leikkimiään. Se kuitenkin lähtee perään. Joten saalistaja minulla taitaa tuossa vieressä olla. Ainakin jonkinlainen saalistaja. <3 Se on sinäänsä ihan mukavaa. Helpottaa huimasti palkkausta. Olisi aivan mahtavaa jos Neira olisi koko lopun ikänsä ahne, mutta palkkautuis myös hyvin leluilla!

Lisää kuvia löytyy kiharagalleriasta ja Riikan galleriasta.

Neira ja Guru
Neira, Kiira ja Guru
Neira saa varmaan kohta taas lumipesun Kiiralta <3

 Lumipesu
<3
Guru, Rem ja Neira


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti