tiistai 4. joulukuuta 2012

Sosiaalisuutta

Neira on nyt päässyt tutustumaan uusiin koiriin.

Tutustuimme kaverini pienen pieneen perhoskoiraan, Cocoon. Neira oli ensin aivan liian riehakas ja tahtoi vain talloa pikkuisen. Otin Nieran käskyn alle ja annoin perhoskoiralle hieman tilaa. Lopulta perhoskoira uskalsi hieman lähestyä Neiraa. Neira ei aluksi yllättänyt minua. Olin varautunutkin siihen, että se on hieman yli-innokas leikkimään.

Lopulta Neira kuitenkin oli hurjan nätisti. Se ryömi ja mielisteli Cocoa, jos tämä olisi sillä tavalla leikkinyt Neiran kanssa. Kaksikko ei sitten kuitenkaan koskaan leikkineet. Ehkä ensi kerralla? Tämä oli kuitenkin pienelle Cocolle ensimmöinen kerta, kun vieras koira tulee sen kotiin ja koira oli tällainen jättiläinen vielä kaiken lisäksi.

Neira on myös päässyt mätsäreihin. Ei tosin kehään. En suostu viemään sitä kehään ennen kuin se osaa ravata kunnolla eikä paimenna minua. :D Mätsäreissä törmäsimme vanhaan tuttuun. Nada, australianpaimenkoira jonka Neira selvästi muisti, vaikka he eivät ole tavanneet neljään kuukauteen.

Neira pääsi eilen tapaamaan lisää belgialaisia. Tapasimme Kiiran puolisiskon, Ninjan. Neira juoksi kahden belgialaisen perässä niin lujaa kun pystyi. :D Se ei ihan vielä ole tarpeeksi nopea n'ihin juoksuleikkeihin belgialaisten kanssa. Ehkä jonain päivänä.

Nada ja Neira pieninä
Ninja
Ninja

2 kommenttia: