torstai 11. lokakuuta 2012

Neira ja Belgit

Neiran viikkoon on kuulunut alkuviikosta hieman lepoa, jota on seurannut tiistain riehumiset Kiiran ja Oran kanssa. Eilen Neira pääsi taas leikkimään Prinssin, Samban ja Kiiran kanssa Haarajoelle. 

Tänään se sai harjoitella kolme tuntia yksinoloa ihan hyvin tuloksin. Kaikkea oli yritetty syödä, mutta hampaaton ystäväni on tällä hetkellä hieman tuskainen luiden syömisen kanssa. Olin jättänyt sille possunsaparon, ydinluun ja hieman ruokaa. Se oli kyllä saanut juuri aamupalaa (ei niin onnistunutta :D ) ennen kuin se jäi yksin, joten se saattoi olla täysi. Toivon siis ainakin, että kyseessä ei ollut ahdistumisen vuoksi syömättömyyttä. Tai eihän Neira kokonaan ollut syömättä, vaan oli maistellut niin hyvin kun osasi sille jätetyt ruuat ja tekemiset. Eikä se mitään nähtäviä vahinkoja ollut tehnyt. 
Tyttö jäi hiljaa ja oli palattaessakin hiljaa. Tämä on todella hyvä juttu! Pelkäsin hieman, että se saattaisi ulvoa ja haukkua, mutta ei se ehkä sitten sitä tehnyt.

Illalla olikin sitten vuorossa kahden belgianpaimenuroksen tapaaminen. Tapaamme Kiiran puoliveljen Sinisterin ja samassa taloudessa asuvan Deimosin. Poikien kuulumisista enemmän täällä. 

Neira juoksi lähinnä belgianpaimenkoirien ympärillä haukkuen. Sitten se kävi muutaman kerran omilla kierroksillaan kymmenen metrin päässä. Neira näytti kuitenkin viihtyvän, koska se tykkää juosta karkuun ja olla jahdattavana... Joten se keksi Deimoksen kanssa hauskan leikin, jossa Deimos ajoi sitä takaa, kunnes pentu oli ihan rätti ja poikki. :)

Neira on niin luupää, että se harvoin kuuntelee vanhempia koiria. Tänään se haukkuikin belgianpaimenkoirille, kunnes ne sitten lopulta näyttivät pennulle kaapin paikan :D Neira ei
 kuitenkaan ollut kovin moksiskaan. Hetken se katseli kolmikkoa sivummalta ennen kuin se meni takaisin haukkumaan heitä. Lisää kuvia tästä illasta kiharagalleriassa.


Kiira ja pojat
Kiira, Deimos ja Sinister

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti