maanantai 22. lokakuuta 2012

Sosiaalisuutta ja sotatantereita

Kävimme tapaamassa perjantaina Yilania (beuceron uros, 1v 3kk), Verna (belgianpaimenkoira tervueren, 8kk) mukana oli myös koko perusjengi: Kiira, Samba, Prinssi ja Neira. Neira pyöri taas ympyrää ja leikki milloin kenenkin kanssa. Eniten se selvästi tykkää juosta jonkun perässä tai olla itse jahdattavana ja tässä kuuden hengen ryhmässä olikin sitten juoksukavereita. Lisää kuvia Yilanin galleriassa ja kiharagalleriassa. Enemmän Kiiran kuulumisia täällä.

Neiralla on ollut kiireinen viikonloppu. La-su yönä meillä oli Ora kylässä. Neira ja Ora leikkivät hieman, mutta eivät turhan paljoa. Ora tykkää enemmän Kiirasta, mutta Kiira on ollut viimeaikoina kärttyinen juoksujen takia, jolloin Neirakin kelpasi painikaveriksi. Ora ja Neira ottivat hieman yhteen, kun Oralla oli luu ja Neira kulki ohi. Neira on ennenkin antanut Oralle takaisin, vaikka Ora onkin vanhempi. Neirasta on siis ennustettavissa melkoinen narttu. Katsotaan mielenkiinnolla kuinka se tästä kehittyy.

Vielä sunnuntaina kävimme pentumiitissä katsomassa uudenlaisia koira kasvoja. Tapasimme vanhan tuttavuuden   Laikan (keskikokoinen villakoira 6kk) ja uuden tuttavuuden Java (sakumix 14,5 vk). Kolmikko leikki oikein mukavasti. Java ja Neira jahtasivat hieman kömpelömpinä Laikaa, joka oli selvästi ketterämpi. Se oli oikein hulvatonta katseltavaa! Välillä Java johti juoksuleikkiä ja välillä oli Neiran vuoro haastaa Laikaa ja Javaa juoksemaan kanssaa. Oikein riehakasta oli! Oli mukava nähdä kuinka Neiralle löytyi sopivaa seuraa ja kuinka se sai juoksennella omaikäistensä kanssa.
Neira, Verna ja Yilan
Verna ja Neira
Neira ja Kiira
Yilan, Verna, Kiira, Samba, Neira ja Prinssi
Neira ja Kiira
Neira, Prinssi ja Kiira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti