maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kalenteri

Vikkelimmät ovat huomanneet, että tuohon sivupalkkiin on ilmestynyt kalenteri. Meillä on aika täynnä olevat kuukaudet edessä. Arjet meillä menee pääasiassa siten, että minä treenaan Kiiraa ja Neiraa Rally-tokon virallisiin ja Jenny treenaa Kiiran kanssa tokoa. Virallisten jälkeen eli 5.5 jälkeen Jenny alkaa tosissaan treenata Kiiran kanssa, jotta hekin pääsevät tokon virallisiin  touko-kesäkuussa.

Neiralla ei suinkaan ala kesäloma toukokuussa, vaan me jatkamme agilityn parissa joko kesäkuun puoleen väliin tai sitten kesäkuun alkuun. Aiomme myös jatkaa rally-tokon parissa ilman ohjausta ja edetä mahdollisuuksien mukaan Avoimeen luokkaan. Odotan innolla ensi vuotta ja sitä kuinka rally-tokosta tulee virallinen laji.

Vienalla puolestaan on nyt lähinnä edessään kasvamista, kouluttautumista ja näyttelyitä. Viena ei mahtunut rally-toko ryhmään Koirapalveluvirikkeessä, jossa tykkäämme käydä, joten yritän repiä itseäni niskasta ja yrittää tosiaan kouluttaa Vienaa itse. Tavoitteeni olisi päästä Vienan kanssa virallisiin rally-toko kisoihin sen ollessa 10kk aivan niin kuin Neirakin on.

Kaikki riippuu hieman Suomen säästä. Huoneisto, jossa asumme alkaa olla jo erittäin tukalaa. Kesällä täällä ei oikein voi elää, joten pakenemme aina kun työvuoroni sallivat mökille. Tämän vuoksi ei ole suotavaa, että olemme kumpikaan missään jatkuvassa ryhmässä, jotta pääsemme sinne mökille. Minulle tulee oletettavasti enemmän yövuoroja kesällä mikä tarkoittaa enemmän vapaapäiviä.

Palaamme ihmisten ilmoille oletettavasti heinäkuussa, koska silloin alkaa jälleen olla näyttelyitä ja mätsäreitä. Blogia pyrin kirjoittamaan ahkerammin. Yövuorojen aikana olen näköjään paljon laiskempi, mutta yritän kuitenkin ryhdistäytyä jatkossa.4 kommenttia:

 1. Vitsi kun olisin itsekkin noin aktiivinen :) Jotenkin on taas niin monta rautaa tulessa, ettei tunnit riitä päivässä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tunteen. Työt ja koiran aktiivinen elämä ei oikein ole maailman paras combo. :/ Tsemppiä sulle!

   Poista
 2. Ai ensi vuonnako rallystä tulee virallinen?:D Mä just mietein et pitäiskö rally-toko pitää nyt kesäharrastuksena ku kaipaan jotain ns aivotonta harrastusta kesälle..:)

  VastaaPoista