keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Pennun vastaanotto

Minulle muutti siis eilen Viena, 13viikkoinen belgianpaimenkoiran vauveliini. Kerron aluksi heidän ensimmäisestä tapaamisestaan saman katon alla asvuan Neiran ja kämppiksen Kiiran kanssa ennen kuin kertaan tämänpäivän lenkillä olevia asioita.

Pentu tutustutettiin ensin (eilen) ulkona Neiralle ja Kiiralle, jotta Viena ei vaikuttaisi liian uhkaavalta. Kaksikko tervehti pentua ihan kivasti ja lopulta pääsimme kaikki sisään. Viena törmäsi ensin suureen esteeseen, nimittäin rappusiin. Se tuli ensin muutaman askeleen meidän perässämme ennen kuin kääntyi takaisin alas. Tätä kesti ehkä viisi minuuttia. Viena tuli portaita yhä ylemmäs ennen kuin se palasi alakertaan kunnes lopulta uskalsi tulla ylös asti. 

Yläkerrassamme kolmikko sai sitten ihan kunnolla totutella toisiinsa. Viena oli kaikesta tietenkin hieman stressaantunut. Se oli juuri joutunut muuttamaan toisesta kodistaan meille ja autossa matkustanut ja kaikkea. No... Kiira otti pennun sitten lopulta vastaan oikein sydäntä pakahduttavan äidillisesti. Kiira heittäytyi mallikaasti selälleen makaamaan vakuutellakseen Vienalle, että kaikki on hyvin ja Kiira on vaaraton.

Viena lähtikin sitten leikkipainimaan Kiiran kanssa oikein nätisti. Neira puolestaan oli enemmän sitä mieltä, että pentu on ihan yök ja syö vain kaiken hänen majesteettinsa ruuat. Neira tosiaan lähinnä katseli vierestä ja kurtisteli kulmiaan, kun Kiira ja Viena leikkivät. 

Loppuillaksi Kiira palasi kämppiksen kanssa takaisin kiharavahdiksi kämppiksen porukoille. Enemmän sen talon touhuiluista voitte lukea täältä.

Neira ja Viena viettivät siis lopun illan kahdestaan. Kiiran lähdettyä kaksikko kävi nukkumaan. Neira on osoittanut pitkin kevättä, että se ei oikein tykkää pennuista. Neira ei osaa olla hellävarainen eikä sitä oikeastaan taida kiinnostaa. Neirasta mikään ei taida olla söpöä. Se on sellainen kovis. :D Neira yllätti minut kuitenkin positiivisesti, kun se lopulta lämpeni Vienalle ja ne leikkivät. Ne ihan oikeasti leikkipainivat hetken! Olin sillä hetkellä Neirasta todella ylpeä ja se yllätti minut todella positiivisesti.

Yö meillä kolmella meni aika mutkattomasti. Neira tuli sänkyyni piiloon Vienaa ja Viena nukkui sänkyni vieressä tyynyillä. :)

Tänään pentu sai tutustua kiharoihin Prinssiin ja Sambaan. Prinssi on tunnettu töykeydestään pentuja kohtaan. Neirakin oli pitkään prinssin mielestä ällö. Prinssikin kuitenkin yllätti ihanasti ja otti pennun aika kivasti vastaan. Ei tainnut olla kuin ehkä yksi örinä Prinssillä pennusta mikä on todella ihanaa. :) Toinen kihara, Samba puolestaan pelkää Vienaa. Viena on sitä hieman kookkaampi ja on yhä niin kömpelö kaikissa koiraelkeissä, että se varmasti vaikuttaa Sambasta todella uhkaavalta, kun se vain tönöttää paikoillaan häntä korkealla. 

Viena yritti yhteislenkillä leikkiä Samban kanssa, mutta siitä ei tullut mitään. Sambaa pelotti liikaa ja yritin kutsua Vienan pois ja tekemään jotakin muuta. Toivottavasti Viena ei säikäyttänyt turhan paljon.

Lopulta lenkki kuitenkin meni ihan kohtalaisesti. Kävimme sen jälkeen vielä Sipoon Koirametsässä ottamassa muutamia valokuvia Neirasta ja Vienasta. :)


7 kommenttia:

 1. Että osaa oikeasti olla kaunis koira tämä Viena.

  VastaaPoista
 2. Meinaatko pitää blogin nimenä yhä nykyistä vai lisätä siihen uuden tulokkaan nimen tai jotain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan aio hieman muokata nimeä ja banneri menee tietenkin uusiksi :)

   Poista
 3. Jennylle propsit kahdesta viimeisestä kuvasta, ihan mahtavia! Viena on söpö. : )

  VastaaPoista