torstai 21. maaliskuuta 2013

Tarina nimien takana

Neira
En tiedä olenko kertonut mistä Neiran etunimi tulee? No... Minä harrastan koirien lisäksi roolipelejä ja Neira on siellä yksi hahmo. "Neirendha" - on hahmon oikea nimi. Nimi taitaa olla enne, koska tämä roolipeli hahmo on yhtä poikatyttömäinen, kuin Neirakin. Syy miksi minusta Neira on poikatyttömäinen on kai tuo sen itsenäinen olemus ja häslättömyys. Lisäksi Neira on niin kova luonteeltaan, että kutsun sitä myös kovikseksi. Neira on myös hitaasti lämpenevä ihmisille, joten senkin puolesta minusta sen nimi sopii sille todella hyvin.

Trikkihirmu
Tämä nimi tulee puolestaan ihan siitä, että Neiran väritys on tricolour: siitä trikki. Neira osaa mysö paljon erillaisia temppuja ja oppii todella nopeasti, joten trikki voi myös tarkoittaa sitä. "Hirmu"- osa on Neiran hirmuinen luonne. Se on Kulomäen mummojen kauhu, kun se haukkuu heille jo kaukaa lähestyville Fifeille. :D Se on muutenkin aika hirmuinen treenaus-intoilija ja kaikkien ohikulkijoiden kauhu. :D

Viena
Viena on myös roolipelihahmo. Vienan koko nimi on "Aviendha" ja siitä muunnos. Tämä hahmo puolestaan on aristokraattinen ja oikein naisellinen. Hahmo on myös tarvittaessa tulinen ja hyvin lojaali. Varsinkin tätä lojaalisuutta toivon tietenkin Vienastanikin löytyvän. Katsotaan siis, että millainen Vienasta tulee, että onko kuvaus sopiva. Toivon ainakin niin.

Hulikettu
Tämä nimi puolestaan koostuu myös kahdesta osasta. "Huli" - osa kertoo Vienan hulivilin luonteesta. Se on tuollainen hassutteleva ja koko ajan kettumaisesti naureskeleva belgialaisen alku. Aivan syötävän suloinen ja herttainen siis. "Kettu" - osa on jälleen ulkomuotoon painoittuva sananparsi, jonka tarkoitus on kuvailla Vienan punaruskeaa turkkia ja ketun olemusta.Viena myös naureskelee hyvin kettumaisesti ja on välillä viekas kuin kettu, joten senkin vuoksi minusta tämä "kettu"- viittaus sopii sille mainiosti.


7 kommenttia:

 1. Tosi hauska postaus! :) En olisi ikinä arvanut mistä noi nimet tulevat.. Mutta tosi kiva, että niillä on selkeä idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on ollut tarkoitus, että niillä olisi joku idea. :p

   Poista
 2. Mä vaan jaksan ihailla tuota Vienaa. Apua :D

  VastaaPoista