sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pentutapaaminen

Viena ja Gini leikkivät niin hyväntuulisesti ensimmäisessä tapaamisessaa, että päätimme Ginin omistajan kanssa viedä tytöt leikkimään uudestaan.  Heidän ensimmäisestä kohtaamisesta enemmän  juttua pentumiitti - tekstissä. Viimeksi paikalla oli myös muita, joten hieman jännitin kuinka leikit tällä kertaa sujuisivat. Viena ei nimittäin aina tyydy leikkimään muiden kanssa, vaan jää välillä nykimään minua hihasta.

Viena ja Gini leikkivät loppupeleissä todella nätisti. En ollut ihan varma, kuinka Gini suhtautuisi Vienan hieman päällepäsmäröivään tapaan leikkiä, mutta Gini antoi kyllä mukavasti takaisin, jos Viena ei leikkinyt tarpeeksi nätisti. Kerran tytöille taisi tulla jokin riidan tapainen, mutta sen he selvittivät nopeasti ja jatkoivat iloista leikkiä. Välillä he juoksivat kilpaa ja toisinaan jotakin painin tapaista oli näkyvissä. Väitän kuitenkin, että he pääsääntöisesti juoksivat.

Gini haastoi Vienan myös ihanasti hippaan muutaman kerran ja sittenhän kaksikko juoksi keppirallia. Välillä kepin pystyi myös jakamaan, mutta muutaman kerran Viena murisi Ginin pois kepin kimpusta. Se ei ollut kovin toivottua käytöstä Vienalta. Jatkossa yritimme sitten vähentää keppejä, jotta Viena ei pääsisi harjoittamaan turhaan tuollaista keppien puolustamista.

Alempana näette kaksi videota. Toisessa Gini ja Viena leikkivät kepillä. Toinen video on siitä kuinka Gini pyytää Vienaa hippaan.

 

 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin ovat. Gini on ihan Neiran värinen. :D Minusta se on aika hauskaa. :D

   Poista
 2. No niin, löytyipäs taas kiva blogi! Eksyin tänne tuolta Kiiran blogista ja täälläkin on tosi kivat jutut ja hyvät kuvat. :) Liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että viihdyt. Kuvathan ovat Kiiran blogin omistajan ottamia lähes poikkeuksetta. Toivottavasti viihdyt jatkossakin meidän blogimme parissa. :)

   Poista